Nog 3 plaatsen vrij bij verspaningsopleiding

Op 8 februari start een nieuwe opleiding verspaningstechnologie. Ben jij een verspaner die zich wil ontwikkelen tot procesengineer? Meld je dan snel aan, er zijn nog 3 plaatsen vrij. 

 

Werkstukken maken op een CNC-machine kun je al. Maar je wilt verder: inzicht krijgen in de techniek en de processen rondom het aansturen, bedienen en beladen van CNC-machines. Ook wil je soft skills ontwikkelen als oplossingsgericht en projectmatig werken, plannen en organiseren, communicatieve vaardigheden en samenwerken. Kortom: je wilt je ontwikkelen van verspaner tot procesengineer. Je leert het in de verspaningsopleiding van Teclab.

Waarom Teclab?

Je leert in een kleine groep (maximaal 14 studenten) van specialisten uit de praktijk in een uitdagende, moderne praktijkomgeving. Je studeert af met een concreet verbeterproject in je bedrijf. Jij, je collega’s én het bedrijf profiteren dus direct van jouw kennis en kunde. Mede daarom zijn bedrijven enthousiast over de opleiding. Afgestudeerde studenten hebben een duidelijke meerwaarde voor het bedrijf: ze lossen problemen op, doen voorstellen voor verbeteringen en coachen en motiveren collega’s.

Meld je snel aan

In de opleiding die op 8 februari begint, zijn nog 3 plaatsen vrij. Iedere donderdag heb je les van 13.30 tot 21.30 uur. Meld je snel aan op onze site. Daar vind je ook informatie over de opleiding. Bekijk ook eens deze video van oud-student Laurens van de Velde. Meer informatie vraag je op via info@teclab.nl of je belt met Ton van Weert 06-2095 9555.